U bevindt zich hier: Home > BHVoké leden > Precare

BHV en EHBO in veilige handen

Tallinnweg 1
Groningen
info@precare.nl
050 54 45 112
www.precare.nl

Jouw hulp kan het verschil maken

Bij Precare leiden we je op tot een professionele Bedrijfshulpverlener zodat je anderen kunt helpen die slachtoffer zijn of dreigen te worden van een brand of ongeval.  Na het volgen van een cursus bij Precare zijn BHV en EHBO bij jou in veilige handen!

Als je een echte praktijkcursus zoekt, dan kies je voor Precare waar de cursus staat in het teken van samenwerking, teamwork en scenariotraining. De theorie van de cursus wordt je voorafgaand aan de praktijkdag op een interactieve en leuke manier aangeboden via e-learning of Serious Gaming!                                    

Ben je Engelstalig dan ontvang je het lesmateriaal in het Engels en wordt de praktijk aangeboden  door een Engelstalige instructeur. Als je met kinderen werkt dan  bieden wij je een van onze gecertificeerde cursussen BHV kinderopvang of cursus EHBO aan kinderen van Het Oranje Kruis zodat je aan alle wettelijke eisen voldoet die aan jouw branche worden gesteld.

Wil je in de BHV cursus oefenen met een lotusslachtoffer, een ‘echte’ ontruiming begeleiden of heb je bedrijfsspecifieke risico’s die je wilt uitwerken, dan heb je ‘BHV en EHBO op maat’ nodig. Neem contact op met onze opleidingsadviseur en bespreek vrijblijvend je wensen.

Precare heeft landelijke dekking. Je kunt een BHV- of Eerste Hulp opleiding in het BHV Oefencentrum in Groningen volgen, maar ook in  je eigen regio in één van onze BHV Oke opleidingscentra in Nederland. Uiteraard verzorgen wij ook BHV op locatie. In dat geval regel jij  de leslocatie en doen wij de rest!

Precare is een totaalleverancier op het gebied van BHV en EHBO. Wij kunnen je ook helpen met het uitvoeren van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) en met het maken van een BHV plan, een Ontruimingsplan en vluchtroutetekening.

 

Onze locatie

Zoek een cursus

Straal:
Wis alle filters
Cursus Locatie Dag Datum Beschikbare plaatsen