U bevindt zich hier: Home > BHVoké leden > Saval BV

Huifakkerstraat 22
4815 PN Breda
opleidingen@saval.nl
076-5487 000
www.saval.nl

Met meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van brand- en vluchtveiligheid is Saval een betrouwbare keuze voor je organisatie. Iedere dag zijn ruim 200 Saval medewerkers bezig met jouw veiligheid. Altijd volgens de richtlijnen van ISO 9001, jouw garantie voor kwaliteit in de organisatie en het product.

 

In de eigen fabriek te Breda, ontwikkelen en produceren we o.a. brandblussers en brandslanghaspels. Maatwerk dat daardoor mogelijk is, komt tot uiting in de productnoviteiten die we sinds het begin ontwikkelen voor uiteenlopende opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

 

Kapitaalgoederen waar je bedrijfscontinuïteit van afhankelijk is wil je tot in de puntjes beveiligd hebben. Ook op tijden dat je niet in het bedrijf aanwezig bent. Automatische branddetectie- en –blussystemen worden van tekening tot inbedrijfstelling volgens jouw situatie en wensen uitgevoerd.

 

Onderhoud van de producten door gecertificeerde servicetechnici garandeert een correcte werking als het erop aan komt. Dankzij het digitale serviceproces wordt niet één blusmiddel over het hoofd gezien en beschik je vrijwel direct over alle benodigde onderhoudsgegevens. Een compleet logboek en kostenindicatie voor de komende jaren behoren ook tot de mogelijkheden, om je nog meer inzicht in je veiligheid voor de komende jaren te geven.

 

Naast ontwikkeling, productie, levering en onderhoud van een uitgebreid assortiment van blusmiddelen, leveren en onderhouden we ook noodverlichting. Bovendien kun je ook voor veiligheidsopleidingen zoals Bedrijfshulpverlening en VCA, maar ook vluchtwegplattegronden en ontruimingsoefeningen bij ons terecht.

 

Hierdoor ontstaat een unieke combinatie van menselijke knowhow en apparatuur, waardoor jouw organisatie, de mensen die er werken én je investeringen goed zijn beveiligd.

 

Tel daar onze ervaring met brandrisico’s in vele verschillende sectoren bij op en we weten precies wat je nodig hebt om je brandveiligheid te optimaliseren.

 

Onze filosofie is niet voor niets: We know fire. We know safety. We know you.

Onze locatie

Zoek een cursus

Straal:
Wis alle filters
Cursus Locatie Dag Datum Beschikbare plaatsen